Hangfalbolt webáruház - Hangfal, hangszóró, erősítő, mikrofon
 • Kid's autism treatment https://www.autism-mmc.com/
 • Gyártók

  Miért minket válasszon?

  • Alacsony árak
  • Nagy választék
  • Megbízhatóság
  • Szaktanácsadás

  Kérdése van? Segítünk!

  iroda@vicopy.hu
  20/953-9387
  Nyitva:H-P 8-00-16.00
  Tel/Fax:46/351-300
  Cím:3530 Miskolc,
  Hunyadi u 48.

  Cégünkről
  Vicopy Kft-ről:
  Cégünk 1997-ben alakult, irodatechnikai berendezések -elsősorban fénymásolók- árusítását, szervizelését és kellékanyaggal való ellátásaát tűzve ki célul. Az eltelt csaknem 15 év alatt a technika sokat fejlődött, a piac teljesen átalakult. A mai berendezések már nem csupán fénymásolásra alkalmasak,
  multifunkciós berendezésekké fejlődtek, melyekkel nyomtathat, szkennelhet, fénymásolhat, faxolhat, e-mailt küldhet -akár számítógép nélkül is.
  Célunk az, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal, ennek érdekében különös gondot fordítunk az igények felmérésére. Mindig az ügyfél számára legkedvezőbb berendezést igyekszünk szállítani, a legmegfelelőbb konstrukcióban. A vásárló gyakran nem is gondolja, hogy a helytelenül kiválasztott
  fénymásoló nem a vásárláskor terheli meg leginkább a pénztárcáját, hiszen annak fenntartása súlyos kiadásokat ró a használójára. Irodák, vállalkozások, önkormányzatok, cégek jelentős megtakarításhoz juthatnak, amennyiben a számukra megfelelő irodai berendezéseket használják.
  Tevékenységi körünk az évek során kiegészült kis asztali nyomtatók árusításával, valamint tintapatronok, tonerek értékesítésével, illetve az említett berendezések javításával, karbantartásával, szervizelésével.
  Az irodatechnikai berendezésekkel párhuzamosan foglalkozunk hangrendszerek telepítésével is. Ehhez kapcsolódóan felkerült palettánkra a hangtechnikai eszközök értékesítése is, melyeket személyesen üzletünkben (Miskolc, Hunyadi u. 48.) megvásárolhat.