Hangfalbolt webáruház - Hangfal, hangszóró, erősítő, mikrofon
 • Kid's autism treatment https://www.autism-mmc.com/
 • Gyártók

  Miért minket válasszon?

  • Alacsony árak
  • Nagy választék
  • Megbízhatóság
  • Szaktanácsadás

  Kérdése van? Segítünk!

  iroda@vicopy.hu
  20/953-9387
  Nyitva:H-P 8-00-16.00
  Tel/Fax:46/351-300
  Cím:3530 Miskolc,
  Hunyadi u 48.

  Garancia

   

  Garancia

  A megrendelt áru kiszállításakor az érvényesített garanciajegyet a termék csomagolásában találja, 10.000 Ft alatti termék esetén a termék számlájával ( blokkjával) érvényesíti a törvényben előírt garanciális feltételeket. Ennek megőrzéséről a Vásárló gondoskodik . A vásárolt termékkel kapcsolatos garanciális igény érvényesítéséhez a Vásárló az 1. pontban megadott elérhetőségek egyikén érheti el a Szolgáltatót.

  A hibás, vagy meghibásodott terméket visszaküldheti postán, vagy futárcéggel, vagy ha lehetősége van személyesen az 1. pontban megadott Telephelyre. Ezek a költségek a vásárlót terhelik !

  A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza.  Megrendelésére a 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet szerint  (A távollevők között kötött szerződésről) érvényes a feltétel nélküli elállási jog.

  Ön az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a megrendelésével létrejött szerződéstől, ebben az esetben az Ön által kifizetett teljes vételárat visszatérítjük, legkésőbb az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül.

  Vicopy Kft követelheti az elállási jog keretében visszaküldött termékek nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését a Vásárlótól.


  Az elállási jog keretén belül árut visszavenni kizárólag abban az esetben áll módunkban, ha a Vásárló a termékhez a termékkel küldött valamennyi dokumentumot (számla másolata, eredeti garancialevél, használati utasítás stb.) mellékeli.

   

  Az elállási jog gyakorlása során felmerülő valamennyi költség a Vásárlót terheli !